• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Følg os på sosiale medier 

Vejlsøvej 51

8600 SILKEBORG

DENMARK

AGITO DENMARK

+45 70 26 25 25
rekrytering@agito.org

 

KONTAKT OS

Allmänkirurger med intresse för endoskopier

Allmänkirurger med intresse för endoskopier

Till ett av de större regionsjukhusen i Danmark söker vi en kirurg som har erfarenhet och intresse för endoskopisk diagnostik. Ingreppen är primärt elektiva, men där utreds också akuta tillstånd på dagtid på vardagarna.

Du kan exempelvis arbeta 3 veckor efterföljt av 9 dagars sammanhängande ledighet per månad och få utbetalt 81,000 SEK netto efter skatt.

 

Personalhuset Agito har sedan 2001 rekryterat specialister och överläkare till Skandinavien. Vi kan erbjuda tjänster av varierande längd (minst sex månader) över hela Danmark. Ersättningen uppgår till omkring 70.000 svenska kronor efter skatt. Den höga ersättningen beror till stor del på den expertskattelagstiftning (Kildeskattloven §48E)  som man kan dra nytta av som läkare. En ersättning omkring  70.000 svenska kronor motsvarar en lön före skatt i Sverige på ca 130.000 svenska kronor.

Att arbeta med oss på Agito i Danmark har många fördelar såsom:

  • Mer ledig tid till en bra ersättning

  • Mer kliniskt och mindre administrativt arbete

  • Arbete i en dynamisk internationell miljö

  • Flexibla schemalösningar

Personalhuset Agito tar hand om allt praktiskt vad gäller deklarationer, försäkringar, legitimationer, bankkontakter och socialförsäkringstillhörighet etc. Vi har även tillgång till expertkunskap beträffande alla vanliga juridiska och skattemässiga frågeställningar. Vi ordnar ett boende åt dig utifrån dina önskemål och ersätter dig med ett bostads- och resetillägg. Vi är behjälpliga under hela din vistelse i Danmark och du tilldelas en kontaktperson som alltid är tillgänglig för dig och bistår med de vardagliga och praktiska problem som kan uppstå. I flera av våra regioner arbetar vi för att styrka det svenska  sociala nätverken läkarna emellan.

För mer information om uppdraget, vänligen kontakta Anders Wikströmpå +46 725 99 20 27 /anders.wikstrom@agito.org