• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Følg os på sosiale medier 

Vejlsøvej 51

8600 SILKEBORG

DENMARK

AGITO DENMARK

+45 70 26 25 25
rekrytering@agito.org

 

KONTAKT OS

Har du behov for rekruttering af helsepersonale?

Det skal være nemt og sikkert at arbejde med os. Du beskriver blot dit personalebehov og jobbet – så præsenterer vi personalet, der passer bedst til din virksomhed.

Vi tilbyder rekruttering af personale - herunder sygeplejersker, specialsygeplejersker, læger og plejepersonale.

Vi i Agito Healthcare giver sundhedspleje til kunder i hele Norden. Vi ønsker at være en aktiv samarbejdspartner, der bidrager til forudsigelighed og velstand.

Vores rekrutteringscenter, som er unik for branchen, ligger i Malmø og København. De, der har ansvar for rekruttering har specialiseret sig indenfor feltet og arbejder udelukkende på at rekruttere læger og sygeplejersker til vores partnere i hele Skandinavien. Rekrutteringscentret arbejder proaktivt på at etablere kontakt med kandidater, der kan være nødvendige på lang sigt. Med andre ord har vi kvalificeret personale til rådighed, selv før dine behovet opstår. Dette gør os i stand til at levere sundhedsydelser med kort varsel.

Når vi vælger personale er den kliniske kompetence afgørende, men vi har også stor vægt på faktorer som fleksibilitet, samarbejdsevner og sociale færdigheder.

Vi er en af få leverandører, der er kvalificeret til at levere personale til norske sygehuse. Dette betyder at du kan være tryg ved vores processer og vikarer, der har den kvalitet som du har brug for.

Behov for mere information?

Vi er her for at hjælpe. Kontakt os på telefon, e-mail
eller via vores sociale medier.