• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Følg os på sosiale medier 

Vejlsøvej 51

8600 SILKEBORG

DENMARK

AGITO DENMARK

+45 70 26 25 25
rekrytering@agito.org

 

KONTAKT OS

Om os

Agito har specialiseret sig i at sikre, at læger og sygeplejersker, der ønsker at søge muligheder hos os, kan levere en effektiv præstation af høj kvalitet og hurtigt forstår at tilpasse sig jobbet.

 

Du kan regne med at vi:

  • Tager ansvar for at løse alle praktiske spørgsmål vedrørende opgaver for den enkelte læge og sygeplejerske - overnatning , kontrakter mv.

  • Har adgang til en bred base af læger og sygeplejersker med forskellige specialer, der er interesseret i at blive rekrutteret til jobs i Norden – både på længere og kortere ophold.

  • Er specialister i at rekruttere de rette læger og sygeplejersker, der hurtigt kan tilpasse sig den nye virksomhed.Med de rette ressourcer til jobbet sikres effektivitet og øget produktivitet. Samtidig bidrager nye medarbejdere til udveksling af viden og muligheder for faglig udvikling for ansatte læger og sygeplejersker. 

Med de rette ressourcer til jobbet sikres effektivitet og øget produktivitet. Samtidig bidrager nye medarbejdere til udveksling af viden og muligheder for faglig udvikling for ansatte læger og sygeplejersker. 

 

Historie
Personalhuset Agito HealthCare har en stærk nordisk base med bred erfaring inden for de ydelser, vi tilbyder. Her er nogle milepæle fra virksomhedens historie. 

Agito rekrutterer læger og sygeplejersker til kortere og længere ansættelser i den nordiske helsesektor.
Gennem effektiv matching af ressourcer og kompetencer imellem kunder og kandidater bidrager Agito til, at de rette kandidater får de rette jobs, hvilket skaber en effektivisering, der sikrer, at flere patienter får bedre behandling.

Behov for mere information?

Vi er her for at hjælpe. Kontakt os på telefon, e-mail
eller via vores sociale medier.

Støtteaktiviteter

Agito understøtter flere organisationer, der arbejder for en bedre verden.