• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Følg os på sosiale medier 

Vejlsøvej 51

8600 SILKEBORG

DENMARK

AGITO DENMARK

+45 70 26 25 25
rekrytering@agito.org

 

KONTAKT OS

2014

Agito fusionerer med Personalhuset Staffing Group og vores tjenester vii herfra blive leveret under navnet Personalhuset Agito HealthCare. Du vii ikke mærke andre ændringer ud over det. Somme kvalitet og entusiasme vii karakterisere vores tjenester i hele Skandinavien. 

 

2010 
Agito åbner kontor i Stockholm. Vi flytter rekruttering og booking for hele Skandinavien til Malmø-kontoret. 

 

2009 
Hele koncernen ændrer navn til Agito. Navneskiftet markerer starten pa en ny fase i koncernens udvikling. Malet er at samarbejde med Nordens forende virksomheder men henblik på at matche dyktige læger og Sygeplejersker til kortere og længere jobs i det nordiske sundhedsvæsen. 

 

2008 
De to selskaber Achima og HCRG blev bragt sammen i samme gruppe med det mal at skabe den største og forende sourcing-virksomhed i sundhedsvæesenet. FSN Capital star bag implementeringen og er hovedaktionær i den nye gruppe. 

 

2007 
Bade Achima og HCRG er forende i hver deres lande indenfor deres respektive segmenter. HCRG udvider sit udbud med Sygeplejersker. Achima udvider sit udbud med læger. 

 

2005 
Achima opretter en mindre virksomhed i Sverige. 

 

2002 
Bade Achima og HCRG er forende i hver deres lande indenfor deres respektive segmenter. HCRG udvider sit udbud med Sygeplejersker. Achima udvider sit udbud med læger. 

 

2001 
Det norske selskab Achima, baseret i Oslo, etableres. Virksomheden ønsker først og fremmest til at tilbyde Sygeplejersker og andet helsepersonale i Norge. Mange af Sygeplejerskerne kommer fra Sverige.