• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Følg os på sosiale medier 

Vejlsøvej 51

8600 SILKEBORG

DENMARK

AGITO DENMARK

+45 70 26 25 25
rekrytering@agito.org

 

KONTAKT OS

At arbejde for os

Gennem os har du som læge mulighed for at opleve en spændende stilling i nye omgivelser, hvor du samtidig får mere erfaring og udvikler dine kompetencer. 

Gennem os kan du få hjælp til at finde netop den stilling du har drømt om, uanset dit speciale. Takket være vores position som en vigtig bidragsyder til sygehuse og helsevirksomheder i Norden, kan vi hurtigt finde jobbet, der passer til dig. Vi har et tæt og fortroligt samarbejde med vores arbejdsudbydere og kan derfor i samarbejde med dig, skræddersy en stilling, der passer til dig og dine behov.

Det er enkelt og trygt at søge en stilling gennem os. Du melder bare din interesse, venter på vores telefonopkald og pakker kufferten. Resten kan du trygt lade os klare. Du gør det du er bedst til – vi gør det vi er bedst til.

Vi deler gerne vores erfaring og kompetence med dig, når det gælder eksempelvis social sikring, skatteregler, arbejdslovgivning, pension m.m. i de nordiske lande. Hvis du ønsker det, kan vi også hjælpe dig med at søge om social sikring, skattekort og henvise dig til siden, hvor du søger autorisation. Vores mål er altid at gøre vores bedste for at du trives og føler dig tryg gennem hele processen.

Er du klar til nye udfordringer, så tøv ikke med at kontakte os i Agito.

Arbejde som:

Læge

Sygeplejerske

Sundhedspersonale

Leder du efter nye udfordringer?  

Er du klar til nye udfordringer, så er du velkommen til at kontakte os på Agito